Wil jij expert worden in het aanpakken van complexe maatschappelijke vraagstukken? Wil je i.s.m. andere vakgebieden duurzame interventies ontwerpen? Kies dan de deeltijdmaster Design Driven Innovation
De deeltijdmaster Design Driven Innovation is de ideale opleiding. In twee jaar leer je de ontwerpgedreven én mensgerichte aanpak die nodig is om bij te dragen aan een duurzame toekomst. De vraagstukken in de maatschappij worden steeds complexer; denk hierbij onder andere aan de schaarste van grondstoffen, de voedseltransitie, de verdeling van welvaart en (positieve) gezondheid. Voor deze “wicked problems” (genetwerkte problemen) is geen pasklare oplossing beschikbaar. Deze vraagstukken moeten we op een andere manier benaderen en vragen om een nieuwe aanpak.

Heb jij de juiste mindset en skills om te innoveren? De snelle veranderingen in de samenleving brengen complexe uitdagingen met zich mee, ook voor organisaties. Dat vraagt om een nieuwe manier van vraagstukken aanpakken. Breng de juiste expertises bij elkaar, wees creatief en durf te experimenten. Tijdens de master Design Driven Innovation werk je samen met organisaties en bedrijven aan onder andere actuele vraagstukken op het gebied van:

Duurzaamheid
Gezondheid
Techniek
Voedsel
Onderwijs
Welvaart
Energietransitie

verbergen