Ben jij geïnteresseerd in het met kunstmatige intelligentie automatiseren van visuele inspecties en heb je een bachelor in een gerelateerd technisch domein? Kies voor Computer Vision & Data Science
Met de verdiepende master Computer Vision & Data Science haal je in één jaar je mastergraad. Tijdens je studie specialiseer je jezelf door te werken aan opdrachten uit het werkveld op het gebied van deep learning en computer vision.

De overgrote meerderheid van de data die dagelijks wordt gegenereerd is image data. Big Image Data vormt daarmee één van de belangrijkste aandachtsgebieden binnen de Data Science en Artificial Intelligence. Het vakgebied ontwikkelt zich in een dusdanig snel tempo, dat de vraag naar image data science professionals extreem groot is. In de toekomst kan elke visuele inspectietaak mogelijk worden geautomatiseerd. Daarom is het belangrijk dat een nieuwe generatie van toegepaste onderzoekers en ingenieurs opstaat om de talloze mogelijkheden die de moderne data science biedt te benutten. Binnen deze éénjarige master word je opgeleid tot image data professional die met een wetenschappelijke insteek praktische problemen oplost. De vaardigheden die nodig zijn om in dit veld te werken leer je door het uitvoeren van real-life projecten uit de praktijk.

verbergen