Moderne technologieën zijn niet weg te denken uit onze maatschappij. Maar geen van de geavanceerde systemen die we gebruiken zouden succesvol zijn als mensen er niet mee overweg kunnen. Bij de ontwikkeling van vrijwel elke nieuwe technologie is mens-machine-interactie één van de belangrijkste overwegingen. Dus hoe stel je de gebruiker daarin centraal? Tijdens de tweejarige, Engelstalige master Interaction Technology aan de Universiteit Twente leer je intelligente, interactieve en sociaal bewuste technologieën en systemen te ontwerpen die zijn afgestemd op de behoeften van gebruiker(s) en de gebruikerservaring versterken.
Met een brede keuze uit vakken binnen domeinen als technologie, sociale wetenschappen, design, ondernemerschap en meer, kun je je eigen unieke profiel creëren. Je kunt zelfs gaan voor een double degree en een jaar studeren in Helsinki, Stockholm, Parijs, Madrid, Milaan, of Trente!
Nu slimme innovaties elkaar in een steeds hoger tempo opvolgen, groeit ook de vraag naar tech experts die in kunnen spelen op de wensen en behoeften van gebruikers. Met een masterdiploma in Interaction Technology heb je dus uitstekende baankansen – als ontwerper, onderzoeker of ondernemer!

verbergen