Met de master in Finance krijg je de kans om je te verdiepen in de facetten van financieel management, beleggen en risicobeheer van nationale en internationale bedrijven.
Het onderzoek en onderwijs wordt verzorgd door internationale toponderzoekers die sterke affiniteit hebben met het bedrijfsleven. Van hen leer je de meest actuele kennis en technieken op het gebied van investments en corporate finance. Samen bekijken we hoe een onderneming zich optimaal kan financieren en zich via afgeleide instrumenten optimaal kan indekken tegen allerlei risico's. Ook de begeleiding van bedrijven bij een fusie, overname of beursgang maakt onderdeel uit van deze uitdagende master.

Wat biedt de master Finance?
*Maak een selectie uit de verschillende keuzevakken of volg een van de twee tracks: Chartered Financial Analyst (CFA) of Sustainable Finance.
*Uitstekende baankansen in de top van de financiële sector, met toekomstige functies zoals Chief Financial Officer (CFO), financiële planner, treasurer, portfolio manager, risk manager, beleggingsadviseur, en andere gerelateerde functies.
*Een solide basis in de principes - en praktijk - van Finance. Tijdens opdrachten, simulaties en in-class discussies leer jij de nieuwste theoretische concepten uit de wetenschappelijke literatuur toe te passen op echte situaties.

verbergen