Binnen de MSc Strategic Management kun je kiezen tussen twee gespecialiseerde tracks: de Consultancy track richt zich op het geven van strategisch advies, Entrepreneurship op ondernemen en het creëren van nieuwe business binnen organisaties.

Strategic Management: Consultancy - start eind augustus
Word klaargestoomd voor een strategische adviesfunctie bij zowel grote als kleine organisaties. Leer welke factoren bepalend zijn voor het langetermijnsucces; hoe je samen met de organisatie een strategie ontwikkelt die op deze kansen en uitdagingen inspeelt, en hoe je die strategie vervolgens succesvol in de organisatie implementeert.

Strategic Management: Entrepreneurship - start eind januari
Word expert op het gebied van ondernemerschap binnen zowel grote als kleine organisaties. Leer waar strategische kansen en uitdagingen liggen op ondernemersgebied; hoe je een ondernemersstrategie ontwikkelt die op deze kansen en uitdagingen inspeelt, en hoe je deze nieuwe business vervolgens succesvol in de organisatie zet.
Waarom deze master in Tilburg?

Colleges van wereldwijd toonaangevende onderzoekers op het gebied van strategiebepaling en -besluitvorming. Kleine klassen en interactieve lesmethoden zorgen voor veel contact.
Sterke banden met het bedrijfsleven en een goede koppeling met de beroepspraktijk door middel van o.a. cases, gastcolleges, workshops en trainingen.

verbergen