Heb jij een bachelor’s degree, bijvoorbeeld in leisure management of hbo toerisme en wil je meer leren over de waarde van toerisme en vrije tijd in een veranderende maatschappij? Kijk dan eens naar de Master of Science Leisure and Tourism Studies!
Mensen hebben steeds meer opties om hun vrije tijd te besteden, maar in de veranderende wereld zijn de mogelijkheden zeker niet onbeperkt. De fenomenen vrije tijd en toerisme worden steeds complexer. In deze academische master kijk je er vanuit verschillende disciplines naar. Onder meer vanuit het perspectief van Experiences & Storytelling en Placemaking & Events.
Onze vrije tijd is een essentieel onderdeel van ons leven. We gebruiken deze tijd om creatief en fysiek bezig te zijn, relaties op te bouwen, een identiteit te creëren en vaardigheden te ontwikkelen. De belevenissen waarmee we onze vrije tijd vullen worden geleverd door een sector die 6% van de Nederlandse beroepsbevolking vertegenwoordigt. De fenomenen Leisure, Tourism, en Event Management worden steeds complexer en vragen om een geïntegreerde en multidisciplinaire aanpak. De vakken van deze wetenschappelijke masteropleiding bestaan uit kennis en expertise uit verschillende vakgebieden, zoals sociologie, psychologie, economie, (vrijetijds)management en marketing.

verbergen