Technologische ontwikkelingen, grondstoftekorten, verouderde infrastructuur en het belang van duurzame, toekomstbestendige gebouwen en infrastructuur; de bouwsector verandert snel en wordt steeds complexer. Er is een grote behoefte aan managers die met deze groeiende complexiteit om kunnen gaan. De master Construction Management & Engineering aan de Universiteit Twente helpt je grote bouwprojecten te managen, door management- en digitale vaardigheden te combineren.
Van het aanleggen en onderhouden van wegen tot het bouwen van wolkenkrabbers: deze tweejarige, Engelstalige master leert je alle processen te overzien (ontwerp, bouw, onderhoud, sloop). Je kunt je daarin richten op de technologische aspecten in het profiel Digital Technologies in Construction of de organisatorische aspecten in het profiel Markets & Organisation of Construction.
Na het behalen van je master heb je uitstekende carrièrekansen: je kunt aan het werk in de volle breedte van de bouwsector. Veel organisaties zijn op zoek naar professionals met de brede en deskundige kennis en vaardigheden die je in deze master opdoet, van aannemers tot ingenieurs- en adviesbureaus tot overheidsinstellingen.

verbergen