TU/e's Master Computer Science and Engineering leert jou een leidende rol te spelen in de ontwikkeling in het wetenschappelijk onderzoek, de industrie, het bedrijfsleven of in overheids)organisaties.
In het Master of Computer Science and Engineering programma leer je om kwalitatief hoogstaande software te ontwerpen. Daarbij combineer je een wetenschappelijk perspectief met de aanpak van een ingenieur. Je inventariseert systematisch requirements en verwerkt die in je ontwerp. Ook ben je in staat om kwalitatief en kwantitatief te beoordelen in hoeverre aan die eisen is voldaan.

Deze opleiding geeft je kennis van algoritmen, performance, hardware, ontwerp- en documentatiemethoden. Dit kun je toepassen om betrouwbare protocollen te maken voor het gedrag van complexe softwaresystemen. Als afgestudeerde op masterniveau kun je een leidende rol spelen in de ontwikkeling van je vakgebied, in wetenschappelijk onderzoek, in de industrie, in commerciële bedrijven of in (overheids)organisaties.

Een ruime keuze aan keuzevakken geeft je de vrijheid om de inhoud van je programma te bepalen, zodat je je studie in elke gewenste richting kunt voortzetten.

verbergen