Hoe doe je succesvol zaken in een wereld die alsmaar verandert door technologische en sociale ontwikkelingen? Business as usual heeft dan weinig zin. Tijdens de masteropleiding Business Administration (Bedrijfskunde) aan de Universiteit Twente ontwikkel je een innovatieve, creatieve en ondernemende blik die nodig is om bedrijven toekomstbestendig te maken.
Tijdens deze éénjarige, Engelstalige master leer je alles op het gebied van business development, of het nu gaat om de verbetering van financiële prestaties, het aanboren van nieuwe markten, grootschalige verandertrajecten of de digitale transformatie.
Je ontwikkelt je eigen expertise binnen één van de zeven specialisaties, die je niet snel ergens anders vindt. Je kunt zelfs kiezen voor een double degree met één van onze partneruniversiteiten in Duitsland (Berlijn), Italië (L’Aquila) of Finland (Lappeenranta)
Met een masterdiploma in Business Administration op zak ben je erg gewild op de (internationale) arbeidsmarkt. Je zou een carrière kunnen starten op het gebied van business development, marketing & sales, consultancy, projectmanagement, operations & IT of in het onderzoek of onderwijs, of zelfs je eigen start-up beginnen!

verbergen