Wil jij expert worden in het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken? Wil je samen met andere vakgebieden duurzame innovaties ontwerpen? Kies dan de master Design Driven Innovation!
De vraagstukken in de maatschappij worden steeds complexer; denk hierbij onder andere aan de schaarste van grondstoffen, de voedseltransitie, de verdeling van welvaart en (positieve) gezondheid. Voor deze “wicked problems” (genetwerkte problemen) is geen pasklare oplossing beschikbaar. Deze vraagstukken moeten we op een andere manier benaderen en vragen om een nieuwe aanpak. Wil jij expert worden in het aanpakken van deze complexe maatschappelijke vraagstukken? Wil je in samenwerking met andere vakgebieden duurzame interventies ontwerpen? Dan is de master Design Driven Innovation de ideale aanvulling op je bachelor. In één jaar leer je de ontwerpgedreven én mensgerichte aanpak die nodig is om bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Wat je achtergrond ook is, jij ontwikkelt de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om complexe vraagstukken in verschillende domeinen aan te kunnen pakken. Wat je leert, pas je meteen toe op real-life vraagstukken. Dit doe je in de studio: een interdisciplinair team van studenten, docent-onderzoekers, profit- en non-profit organisaties en overheidsinstanties. Je stippelt samen met jouw studiecoach een persoonlijke leertraject uit.
Niveau
Hogeschool (hbo)
Vorm
Voltijd
Open dagen
0

Kenmerken

Croho
49302
Vorm
Voltijd
Niveau
Hogeschool (hbo)
Aantal eerstejaars studenten
14
Mastertitel
Master of Science

Beoordeling international and european tax law aan de NHL Stenden

Sfeer
9,6
Inhoud
8,1
Algemene vaardigheden
7,6
Wetenschappelijke vaardigheden wo
Geen gegevens bekend
Docenten
8,1
Studiebegeleiding
Geen gegevens bekend
Toetsing beoordeling
7,1
Informatievoorziening
Geen gegevens bekend
Studielast
Geen gegevens bekend
Groepsgrootte
Geen gegevens bekend
Internationalisering
Geen gegevens bekend
Gemiddelde contacturen eerste jaar
Geen gegevens bekend
Aantal studenten
Geen gegevens bekend

Er zijn geen open dagen voor deze onderwijsinstelling.

Bezoekadres en postadres

NHL Stenden
Rengerslaan 8 - 10
8917 DD Leeuwarden (Leeuwarden)