Wil je als 2e-graads docent verder groeien, persoonlijk én professioneel? Wil je je 1e-graads bevoegdheid halen? Kies voor de Master Leraar Engels bij de HAN.
Het grootste deel van je opleiding speelt zich af op de werkvloer. Je leert nieuwe wetenschappelijke inzichten te gebruiken in jouw lessen, je bouwt aan je vakkennis en je didactische vaardigheden. Ook leer je concrete verbeteringen of innovaties door te voeren in jouw werkomgeving. Je hebt 1 middag per week les. Verder leer je in de online leeromgeving en thuis.
De Master Engels is duaal. Dat betekent dat je een leer-arbeidsovereenkomst aangaat met je werkgever. Je krijgt ruimte en begeleiding voor de opleiding en om de kennis toe te passen in de praktijk. Met onderzoek verbeter of vernieuw je het onderwijs. Stroom je direct door na je bachelor Leraar Engels en heb je nog geen baan? Een stage of leerwerkplek is ook goed. Indien nodig ondersteunen we je bij het vinden van zo’n plek.
Niveau
Hogeschool (hbo)
Vorm
Duaal
Open dagen
2

Kenmerken

Croho
45262
Vorm
Duaal
Niveau
Hogeschool (hbo)
Aantal eerstejaars studenten
11
Mastertitel
Master

Beoordeling Leraar Engels aan de HAN University of Applied Sciences

Sfeer
8,9
Inhoud
8,4
Algemene vaardigheden
8,5
Wetenschappelijke vaardigheden wo
Geen gegevens bekend
Docenten
8,9
Studiebegeleiding
8,2
Toetsing beoordeling
8,4
Informatievoorziening
Geen gegevens bekend
Studielast
Geen gegevens bekend
Groepsgrootte
Geen gegevens bekend
Internationalisering
Geen gegevens bekend
Gemiddelde contacturen eerste jaar
Geen gegevens bekend
Aantal studenten
57

Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de tweede graad in Engels (hbo)

Drempelloze toelating
Je eindstage of LIO- stage wordt ingezet om te voldoen aan de werkervaringseis die voor deze masteropleidingen geldt. Wel heb je een stageplek nodig om in het 1e jaar verdere ervaring op te doen in de bovenbouw. Zo nodig ondersteunen wij je bij het vinden van een school waar je aan de slag kunt.

Bezoekadres en postadres

HAN University of Applied Sciences
Kapittelweg 33
6525 EN Nijmegen (Nijmegen)