Met de Master Leraar Wiskunde haal jij je 1e-graads bevoegdheid voor havo- of vwo-bovenbouw, vavo, mbo of hbo. Je verdiept je vakkennis en vergroot je didactische vaardigheden.
Je versterkt je didactische vaardigheden en leert meer over het doen van onderzoek. Je verdiept je in o.a. algebra, meetkunde, stochastiek, getaltheorie en cryptografie. Je hebt 1 dag per week les, maar het grootste deel van je opleiding speelt zich af op de werkvloer. Verder leer je in de online leeromgeving en thuis. De opleiding bestaat uit verschillende modules, die je ook afzonderlijk kunt volgen.
Duaal studeren? Dit is de enige master wiskunde in Nederland waar dat kan. Je gaat een leer-arbeidsovereenkomst met je werkgever aan. Je krijgt ruimte en begeleiding voor de opleiding en om de kennis toe te passen in de praktijk. Stroom je direct door na je bachelor Leraar Wiskunde en heb je nog geen baan? Een stage of leerwerkplek is ook goed. Indien nodig ondersteunen we je bij het vinden van zo’n plek.
Niveau
Hogeschool (hbo)
Vorm
Duaal
Open dagen
2

Kenmerken

Croho
45263
Vorm
Duaal
Niveau
Hogeschool (hbo)
Aantal eerstejaars studenten
15
Mastertitel
Master

Beoordeling Leraar Wiskunde aan de HAN University of Applied Sciences

Sfeer
8,1
Inhoud
7
Algemene vaardigheden
7,1
Wetenschappelijke vaardigheden wo
Geen gegevens bekend
Docenten
7,8
Studiebegeleiding
7,4
Toetsing beoordeling
6,8
Informatievoorziening
Geen gegevens bekend
Studielast
Geen gegevens bekend
Groepsgrootte
Geen gegevens bekend
Internationalisering
Geen gegevens bekend
Gemiddelde contacturen eerste jaar
Geen gegevens bekend
Aantal studenten
54

Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de tweede graad in Wiskunde (hbo)

Drempelloze toelating
Je eindstage of LIO- stage wordt ingezet om te voldoen aan de werkervaringseis die voor deze masteropleidingen geldt. Wel heb je een stageplek nodig om in het 1e jaar verdere ervaring op te doen in de bovenbouw. Zo nodig ondersteunen wij je bij het vinden van een school waar je aan de slag kunt.

Bezoekadres en postadres

HAN University of Applied Sciences
Kapittelweg 33
6525 EN Nijmegen (Nijmegen)