Denk er eens over na om bij Tio te studeren… Begint jouw weg naar succes bij de beste hogeschool van Nederland? Bij ons krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen, zodat je jouw dromen en doelen kunt waarmaken. Bij Tio bieden we persoonlijk, excellent en ondernemend onderwijs. Wij helpen je groeien tot zelfverzekerde young professional klaar voor een succesvolle carrière. 

Behaal je master in 1 jaar
De MBA is een internationaal erkende masteropleiding die je in slechts één jaar afrondt. Je kunt de MBA volgen op alle Tio-vestigingen. Je wordt opgeleid tot een allround managementprofessional binnen grote organisaties en multinationals. Bij Tio krijg je persoonlijk en topkwaliteit onderwijs. En met het waardevolle diploma geef je je carrière een flinke boost!

Bij Tio kun je je binnen de MBA specialiseren in vijf vakgebieden: 

  • Commercieel Management
  • Hospitality Management
  • Internationaal Management
  • Ondernemen
  • Real Estate Management

Excellentie
Kiezen voor Tio is kiezen voor kwaliteit. Tio investeert als particuliere instelling in topkwaliteit onderwijs. We dagen onszelf elke dag uit om nóg beter te presteren, en dat geldt ook voor onze studenten. Tio biedt opleidingen op het gebied van business, ondernemerschap, hospitality, marketing, en makelaardij. De kwaliteit van deze opleidingen is hoog. Zo worden Tio en haar opleidingen al jaren door de Keuzegids uitgeroepen tot uitmuntend in eigen vakgebied. Een waardevol diploma, dus. Ook staan onze opleidingen hoog aangeschreven bij het bedrijfsleven, waardoor Tio-afgestudeerden vaak snel een baan vinden. 

Kleinschalig en persoonlijk
Bij Tio draait het om jou. We houden rekening met jouw persoonlijke behoeften. Onze vestigingen zijn klein, net als de klassen. Dat betekent dat je échte aandacht krijgt van je docenten. Iedereen kent elkaar bij naam. Het is de perfecte plek om het beste uit jezelf te halen. Bij Tio word je gezien en krijg je altijd een warm welkom. 

Benieuwd of Tio bij jou past?
Kom naar één van onze open dagen of test jezelf met de gratis studiekeuzetest van Tio en kom erachter welke MBA-opleiding bij jou past!

Niveau
Hogeschool (hbo)
Vorm
Voltijd
Open dagen
12

Kenmerken

Croho
70024
Vorm
Voltijd
Niveau
Hogeschool (hbo)
Mastertitel
Master

Beoordeling Master of Business Administration aan de Tio Business School

Sfeer
9,3
Inhoud
8,6
Algemene vaardigheden
9
Wetenschappelijke vaardigheden wo
Geen gegevens bekend
Docenten
9,3
Studiebegeleiding
Geen gegevens bekend
Toetsing beoordeling
8,6
Informatievoorziening
Geen gegevens bekend
Studielast
Geen gegevens bekend
Groepsgrootte
Geen gegevens bekend
Internationalisering
Geen gegevens bekend
Gemiddelde contacturen eerste jaar
Geen gegevens bekend
Aantal studenten
Geen gegevens bekend

International Business Management (hbo)

Drempelloze toegang (onder voorwaarden)
* Toelating met élke hbo-bachelordiploma. * Werkervaring is geen vereiste. * Eventueel kan je een extra module volgen voor de start van de opleiding. Bovendien ontvang je na aanmelding een uitnodiging voor een kosteloze persoonlijkheids- en capaciteitentest.

Bezoekadres en postadres

Tio Business School
Tempelhofstraat 5
1043 EA Amsterdam (Amsterdam)