}
De Erasmus Universiteit Rotterdam is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit, behorend tot de top van Europa. De universiteit is te vinden in het dynamische Rotterdam.
Vanaf haar ontstaan in 1913 is de Erasmus Universiteit gegroeid tot één van de grootste universiteiten van Nederland met ongeveer 33.000 studenten en 3000 actieve onderzoekers van meer dan 100 verschillende nationaliteiten.

Binnen zeven faculteiten en twee instituten werken wetenschappers en studenten samen aan globale sociale uitdagingen op het gebied van gezondheid, welvaart, beleid en cultuur. Studentenwelzijn en goed onderwijs zijn speerpunten in onze strategie. De onderzoekskwaliteit van de Erasmus Universiteit, genoemd naar de Rotterdamse humanist en theoloog Erasmus, wordt erkend in zijn consistente top-100 positie in de meest gerenommeerde universiteit rankings. Op onze bruisende, moderne en toegankelijke campus worden wetenschappers en studenten constant aangemoedigd hun talenten te ontwikkelen - en hun ambities te verwezenlijken.

Erasmus Universiteit Rotterdam. Making Minds Matter.
Opleidingen
73
Studenten
31411
Open dagen
2

Zoekresultaten filteren

Geen actieve filters

Sector

Titel

Vorm

Niveau

Provincie

Bezoekadres en postadres

Bezoekadres
Erasmus Universiteit Rotterdam
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam (Rotterdam)