}
SOMT University of Physiotherapy biedt fysiotherapie opleidingen op HBO- en WO-niveau aan. Onderwijs voor zowel mensen die nieuw zijn binnen de fysiotherapie, als praktiserend fysiotherapeuten. Wij leiden je op tot specialist van het menselijk bewegingsapparaat. Ook na je fysiotherapie opleiding bieden we de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen je carrière door middel van onze nascholingscursussen en masterclasses.

Bij SOMT draait alles om patiënten de beste zorg te kunnen bieden door alles uit jezelf te halen. Ons onderwijs is concentrisch opgebouwd en bestaat uit een combinatie van evidence-based practice en klinische kennis. Binnen onze fysiotherapie opleidingen moedigen we communicatie tussen wetenschap en klinische expertise aan.
Alles wat je in onze HBO Master-opleidingen leert, pas je direct toe in de klinische praktijk. Casussen uit je eigen praktijk kunnen worden ingebracht in de onderwijsgroepen. In de klinische praktijk leer je van jezelf en van je patiënten. Hier voegt SOMT kennis en klinische expertise aan toe.
SOMT biedt ook twee unieke Universitaire Bachelor-opleidingen in Fysiotherapie én Fysiotherapie & Technologie. SOMT leidt je op tot academische fysiotherapeut, met kennis van zowel praktijk én wetenschappelijk onderzoek. Zo bereidt SOMT je voor op een unieke positie in het zorglandschap - de fysiotherapeut van de toekomst!
Opleidingen
6
Studenten
0
Open dagen
4

Zoekresultaten filteren

Geen actieve filters

Sector

Titel

Vorm

Niveau

Provincie

Bezoekadres en postadres

Bezoekadres
SOMT
Softwareweg 5
3821 BN Amersfoort (Amersfoort)