}
Codarts is een in Rotterdam gevestigde internationale hogeschool die hoogwaardig kunstvakonderwijs aanbiedt op het gebied van muziek, dans en circus. De hogeschool telt ongeveer 1.000 studenten, met 65 nationaliteiten, en circa 480 medewerkers.

Muziek
De muziekopleidingen van Codarts staan sinds jaar en dag hoog aangeschreven in binnen- en buitenland. Die goede naam dankt de school aan de topkwaliteit die zij biedt in een breed aanbod van studierichtingen, afgestemd op de eisen van de internationale beroepspraktijk.

Dans
Codarts bereidt haar dansstudenten voor op een professionele carrière als danser of docent. Door de nadruk te leggen op excellentie, wordt gestreefd naar het afleveren van hooggekwalificeerde danskunstenaars die aan de slag kunnen op de internationale arbeidsmarkt.

Circus
De bacheloropleiding Circus Arts leidt jonge talenten in vier jaar op tot professioneel uitvoerend circuskunstenaar. Zij bekwamen zich in een eigen circusspecialisatie.

Onderzoek
Ten behoeve van een verdere professionalisering van de hogeschool en haar opleidingen besteedt Codarts veel aandacht aan onderzoek.
Opleidingen
4
Studenten
1050
Open dagen
Onbekend

Zoekresultaten filteren

Geen actieve filters

Sector

Titel

Vorm

Niveau

Provincie

Er zijn geen open dagen voor deze onderwijsinstelling.

Bezoekadres en postadres

Bezoekadres
Codarts Hogeschool voor de Kunsten
Kruisplein 26
3012 CC Rotterdam (Rotterdam)