}

Bij Breda University of Applied Sciences studeren zo’n 7.700 studenten uit binnen- en buitenland. Bij ons kun je terecht voor een hbo-bacheloropleiding op het gebied van Games, Media, Hotel, Facility, Leisure, Logistics, Built Environment of Tourism, maar ook voor wetenschappelijke bacheloropleidingen. Bovendien bieden we vwo’ers en mbo’ers een verkorte hbo-bachelor.

Kies voor internationaal
Wij bereiden je voor op een internationale carrière, dus welke richting je ook kiest, bij ons kom je altijd terecht in een cross-culturele setting. Je krijgt mogelijkheden in overvloed om deel te nemen aan internationale uitdagingen. De meeste van onze opleidingen bieden we (ook) in het Engels en je medestudenten en docenten komen uit allerlei landen.

Waarom voor ons kiezen?

  • Onze vakgebieden zijn sterk aan elkaar gelinkt. Daardoor word je breed opgeleid, zie je verbanden en leer je vanuit verschillende perspectieven oplossingen te bedenken.
  • We werken samen met bedrijven die aan kop lopen in hun vak. Je kunt dus op stage of afstuderen bij grote namen in jouw vakgebied.
  • We hebben een groot internationaal netwerk, waarin we met andere hogescholen en universiteiten én bedrijven samenwerken aan onderwijs en onderzoek. Voor jou betekent dat veel kansen in het buitenland. Denk aan een uitwisseling, een onderzoeksproject of een studiereis.
  • In onze learning community staat het leren ondernemen centraal. We stimuleren je een eigen bedrijf te starten, je kunt er zelfs mee afstuderen!
  • Onze opleidingen scoren al jaren hoog in de Keuzegids HBO en WO. Dit is een onafhankelijke consumentengids die de kwaliteit van alle hbo-opleidingen in Nederland beoordeelt en vergelijkt. Een aantal programma’s heeft zelfs de kwalificatie topopleiding.
  • We zijn internationaal erkend door onder meer de UN World Tourism Organization, de World Leisure Organization en de International Facility Management Association.
  • We hebben een nieuwe en groene campus vlakbij het centrum van studentenstad Breda. Op de campus is er volop gelegenheid elkaar te ontmoeten en te inspireren.
Opleidingen
1
Studenten
27
Open dagen
Onbekend

Zoekresultaten filteren

Geen actieve filters

Sector

Titel

Vorm

Niveau

Provincie

Er zijn geen open dagen voor deze onderwijsinstelling.

Bezoekadres en postadres

Bezoekadres
Breda University of Applied Sciences
Eemnesserweg 107
1221 CW Hilversum (Hilversum)