}
Kies je voor een opleiding in Leeuwarden? Dan kies je voor een stad met drie hogescholen en een uitstekend studieklimaat. In het gebouw van Van Hall Larenstein ontbreekt het je aan niets: een grote mediatheek, laboratoria, technologiehallen, kassen op het
De hogeschool ligt op negen minuten lopen van station Leeuwarden. Vanaf dit Centraal Station ben je ook direct in het bruisende centrum van Leeuwarden. Leeuwarden is in 2018 Culturele Hoofdstad van Europa. Dit belooft veel groots, wat jij tijdens je studie gaat meemaken. Helemaal los na een drukke studieweek in een van de discotheken, lekker uit eten in de vele goede restaurants, cultuur snuiven in de musea, een theatervoorstelling bezoeken: het kan allemaal in de hoofdstad van Friesland!
Moet je beleven!
Van de bijna 4300 studenten op Van Hall Larenstein studeert meer dan de helft in Leeuwarden. Er zijn 162 buitenlandse studenten. In totaal zijn er 62 verschillende nationaliteiten op Van Hall Larenstein! De verhouding tussen mannen en vrouwen in Leeuwarden is ongeveer 50/50. (peildatum: 1 oktober 2012)
Opleidingen
2
Studenten
2424
Open dagen
Onbekend

Zoekresultaten filteren

Geen actieve filters

Sector

Titel

Vorm

Niveau

Provincie

Er zijn geen open dagen voor deze onderwijsinstelling.

Bezoekadres en postadres

Bezoekadres
Van Hall Larenstein
Agora 1
8934 CJ Leeuwarden (Leeuwarden)