Over deze onderwijsinstelling

Campus Brugge biedt opleidingen aan van de Faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen van de KU Leuven.

Deze campus ligt op wandel- en fietsafstand van het Brugse station en biedt hetzelfde opleidingsprogramma als dat van Leuven. Tijdens de bacheloropleiding aan de Faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen kom je al in contact met patiënten of specifieke doelgroepen. Campus Brugge heeft een goed uitgebouwd netwerk met de ziekenhuizen, revalidatiecentra, privaatpraktijken en (top)sportclubs in West-Vlaanderen.

Er valt veel te beleven in Brugge. Op de campus in Brugge hangt er een ongedwongen, persoonlijke sfeer. De docenten zijn gemakkelijk aanspreekbaar en je trekt eropuit met studenten uit andere studierichtingen. Op die manier leer je het leven vanuit vele invalshoeken bekijken. Persoonlijk onderwijs is een van de troeven van de campus in Brugge: de groepen zijn klein en docenten maken er een punt van om te werken en te leven tussen de studenten. Als student kun je ook altijd rekenen op advies en begeleiding, op remediëring van problemen of op heroriëntering.

Vanaf 2017-2018 verhuizen alle opleidingen van Campus Oostende ook naar een nieuw gebouw aan het station in Brugge.

Kijk voor meer informatie op: http://www.kuleuven.be/kuleuven/

Studeren aan de KU Leuven
De KU Leuven werd gesticht in 1425 en is daarmee de oudste universiteit van de Lage Landen. Vandaag de dag staat ze wereldwijd bekend om haar kwaliteitsvol onderwijs gebaseerd op innovatief wetenschappelijk onderzoek. Niet voor niets oefent de KU Leuven al ruim zes eeuwen lang aantrekkingskracht uit op internationaal talent, waaronder ook uit Nederland. 

Aan de KU Leuven, een toonaangevende researchuniversiteit en medeoprichter van de League of European Research Universities (LERU), gaan kwalitatief onderwijs en onderzoek hand in hand. Dit merk je aan onze opleidingen, die stuk voor stuk onderzoeksgebaseerd zijn. Als student ben je dus voortdurend verzekerd van inhoudelijk innovatief en up-to-date onderwijs voorzien van een kritische insteek. Een KU Leuven-diploma biedt dan ook een herkenbaar en erkend voordeel op de arbeidsmarkt, en dat heus niet alleen in België. 

De KU Leuven is een allesomvattende universiteit; zo heb je de keuze uit 55 bacheloropleidingen, 133 Engels- en Nederlandstalgie masteropleidingen en 48 master-na-masterprogramma's. Een overzicht van alle opleidingen vind je in ons online onderwijsaanbod.

Waarom KU Leuven?
  • Internationale topkwaliteit gecombineerd met zes eeuwen traditie
  • Dichtbij én internationaal
  • Geen numerus fixus
  • Waardevol diploma, ook in Nederland

 

Meer informatie: www.kuleuven.be/nederlandsestudenten

Bekijk andere locaties van deze instelling

KU Leuven - (96 Masters)
Campus Brussel - (8 Masters)
Technologiecampus Diepenbeek - (8 Masters)
Technologiecampus Gent - (7 Masters)
Technologiecampus De Nayer Sint-Katelijne-Waver - (6 Masters)
Technologiecampus Oostende - (5 Masters)
Technologiecampus Geel - (5 Masters)
Campus Groep T Leuven - (4 Masters)
Campus Sint-Lucas Gent - (4 Masters)
Campus Sint-Andries Antwerpen - (4 Masters)
Campus Sint-Lucas Brussel - (3 Masters)
Campus Carolus Antwerpen - (1 Master)
Campus Kulak Kortrijk - (0 Masters)
Technologiecampus Aalst - (0 Masters)