Over deze onderwijsinstelling

Campus Sint-Andries Antwerpen is de Antwerpse thuisbasis van de faculteit Letteren van KU Leuven.

Midden in het modehart van de stad Antwerpen vind je Campus Sint-Andries, vlak bij het trendy Zuid en het historische, commerciële en studentikoze stadscentrum. De campus biedt de opleiding bachelor in de toegepaste taalkunde aan en een aantal masterprogramma’s van de Faculteit Letteren van KU Leuven.

Campus Sint-Andries kenmerkt zich door het goede persoonlijke contact met docenten en andere personeelsleden, zodat je je als student snel thuis voelt. De campus staat borg voor een interactieve opleiding op mensenmaat. Uitstekende studiebegeleiding is een van de troeven van deze campus: een groot team staat voor je klaar om je te begeleiden tijdens je hele opleiding.

Kijk voor meer informatie op: http://www.kuleuven.be/kuleuven/

Studeren aan de KU Leuven
De KU Leuven werd gesticht in 1425 en is daarmee de oudste universiteit van de Lage Landen. Vandaag de dag staat ze wereldwijd bekend om haar kwaliteitsvol onderwijs gebaseerd op innovatief wetenschappelijk onderzoek. Niet voor niets oefent de KU Leuven al ruim zes eeuwen lang aantrekkingskracht uit op internationaal talent, waaronder ook uit Nederland. 

Aan de KU Leuven, een toonaangevende researchuniversiteit en medeoprichter van de League of European Research Universities (LERU), gaan kwalitatief onderwijs en onderzoek hand in hand. Dit merk je aan onze opleidingen, die stuk voor stuk onderzoeksgebaseerd zijn. Als student ben je dus voortdurend verzekerd van inhoudelijk innovatief en up-to-date onderwijs voorzien van een kritische insteek. Een KU Leuven-diploma biedt dan ook een herkenbaar en erkend voordeel op de arbeidsmarkt, en dat heus niet alleen in België. 

De KU Leuven is een allesomvattende universiteit; zo heb je de keuze uit 55 bacheloropleidingen, 133 Engels- en Nederlandstalgie masteropleidingen en 48 master-na-masterprogramma's. Een overzicht van alle opleidingen vind je in ons online onderwijsaanbod.

Waarom KU Leuven?
  • Internationale topkwaliteit gecombineerd met zes eeuwen traditie
  • Dichtbij én internationaal
  • Geen numerus fixus
  • Waardevol diploma, ook in Nederland

 

Meer informatie: www.kuleuven.be/nederlandsestudenten

Bekijk andere locaties van deze instelling

KU Leuven - (96 Masters)
Campus Brussel - (8 Masters)
Technologiecampus Diepenbeek - (8 Masters)
Technologiecampus Gent - (7 Masters)
Technologiecampus De Nayer Sint-Katelijne-Waver - (6 Masters)
Technologiecampus Oostende - (5 Masters)
Technologiecampus Geel - (5 Masters)
Campus Groep T Leuven - (4 Masters)
Campus Sint-Lucas Gent - (4 Masters)
Campus Sint-Lucas Brussel - (3 Masters)
Campus Carolus Antwerpen - (1 Master)
Campus Kulak Kortrijk - (0 Masters)
Technologiecampus Aalst - (0 Masters)
Campus Brugge - (0 Masters)